Нашият нов проект в кв. Бриз. Фасадата на сградата е комбинация от мазилка и камък травертин. С цел да оптимизираме климата в помещенията сме предвидили изолация 10 – см на “ Baumit”. Всички нейни компоненти са с отлична паропропускливост и разрешават „дишане” на стените. Мазилка – “ Baumit”. Подпрозоръчен камък и рамки на прозорците – камък варовик. Дограма – 5 камерна с енерджи стъкло. Общи части – камък гранит. Асансьор – Orona Испания Апартаментите се продават при степен на завършеност „ по БДС“. Начало на строителството г. Срок на завършване г. Разсрочено плащане за срока на строителството. 30 % платими при подписване на предварителен договор. 15 % платими при достигане на кота -плоча на която се намира апартамента. 15 % платими при получаване на удостоверение за достигнат АКТ 14 на сградата. 30 % платими след финализирането на описаните строителните работи (електричество, водоснабдяване и канализация ВиК, замазка, прозорци PVC, гипсова шпокловка на стени и тавани, външна топлоизолация на сградата. 10 % платими при получаване на удостоверение за достигнат АКТ 16 на сградата.

Жилищна сграда кв. Бриз
ул. “ Д-р Борис Окс“

Нашият нов проект в кв. Бриз.

Фасадата на сградата е комбинация от мазилка и камък травертин. С цел да оптимизираме климата в помещенията сме предвидили  изолация 10 – см на “ Baumit”.  Всички нейни компоненти са с отлична паропропускливост и разрешават „дишане” на стените.

Мазилка –  “ Baumit”. Подпрозоръчен камък и рамки на прозорците – камък варовик. Дограма – 5 камерна с енерджи стъкло. Общи части – камък гранит. Асансьор – Orona Испания

Апартаментите се продават при степен на завършеност „ по БДС“.

Жилищна сграда кв. Бриз ул.“ д-р Янаки Богданов“ 17

Нашият нов проект в кв. Бриз се намира в близост до Пикадили Парк и ресторант ‘ Камелия’. Проектът е с 13 едностайни, 14 двустайни и 10 тристайни апартамента с площ от 36 кв.м. до 95 кв.м.
Фасадата на сградата е комбинация от мазилка и камък травертин. С цел да оптимизираме климата в помещенията сме предвидили изолация 10 см на Baumit . Всички нейни компоненти са с отлична паропропускливост и разрешават дишане на стените.
Мазилка – Baumit .
Подпрозоръчен камък и рамки на прозорците камък варовик.
Дограма 5 камерна с енерджи стъкло.
Общи части камък гранит.
Асансьор Orona Испания
Апартаментите се продават при степен на завършеност по БДС .
Разсрочено плащане без оскъпяване.
Срок за завършване на строителството 2023 г.

Жилищна сграда ул. “ Александър Дякович“ 24 –  град Варна

Жилищна сграда с магазини с адрес  ул.“ Александър Дякович“ 24. В непосредствена близост до Полиграфията и хотел „Golden tulip“ в центъра на град Варна.

Фасадата на сградата е от HPL (high preasure laminate) панели – едно от най-новите направления в архитектурата. Партера на сградата е предвиден за облицовка с черен гранит. Изолацията е  10 – см на “ Baumit”.  Всички нейни компоненти са с отлична паропропускливост и разрешават „дишане” на стените.

  • Мазилка –  “ Baumit”.
  • Дограма – 5 камерна с енерджи стъкло.
  • Общи части – камък гранит.
  • Асансьор – Orona Испания
  • Апартаментите се продават при степен на завършеност – БДС .

Жилищна сграда ул.“ Капитан Райчо Николов“ 71-73

През 2021 г. стартира строителството на новата ни сграда на ул.“ Капитан Райчо Николов“ 71-73.Адресът се намира на 50 метра вход към новият бул.“ Васил Левски“ и Гранд МОЛ.